Arkiv

Maria Åkerberg i mitt badrumsskåp

Jag vill knappt erkänna det, men jag har nästan i hela mitt liv använt tvål
och vatten för att tvätta bort mitt smink. Självklart vet jag att man bör
använda produkter avsedda just för rengöring men trots denna vetskap
har det blivit tvål och vatten. Tills för ett tag sedan.
Min kompis jobbar på en hudsalong i stan och de säljer Maria Åkerbergs
produkter. Hon tipsade mig om dessa produkter och jag köpte ett startkit
med rengöring, peeling och ansiktskräm och nu efter några veckor är jag
helt fast. Jag kommer aldrig att byta till tvål igen!
Len hy igen!
Produkterna som jag har hunnit testa från Maria Åkerberg är helt
fantastiska för min hy. Jag har haft problem med torr hy som på vintern blir
alldeles fnasig och jag har verkligen blivit hjälpt av Maria Åkerbergs
produkter. Min hy känns len och mjuk och såhär i efterhand förstår jag ju
att vatten och tvål torkar ut huden, vilket inte är bra.
Nu när jag har känt på produkterna i några veckor kommer jag att
investera i flera produkter från Maria Åkerberg som kommer att bygga min
vardagliga hudvårdsrutin. Jag kommer att använda deras serum, olja,
dagkräm och nattkräm och vad jag förstår så har varje produkt unika
egenskaper som tillsammans samverkar för att ge en så bra effekt som
möjligt.
Maria Åkerberg har ett brett sortiment
Maria Åkerberg har också en jättefin makeup-serie med allt från läppstift
och ögonskuggor till borstar och foundation och jag tror att jag ska köpa
ett kit med ögonskuggor. Färgerna känns väldigt användbara, både till
vardags och fest.
Från tvål och vatten till att fylla badrumsskåpet med produkter från ett av
Sveriges mest populära märke inom hudvård. Maria Åkerbergs produkter
är baserade på naturliga mineraler och innehåller ekologiska ingredienser,
vilket jag tycker känns bra.

Bänkskivor till huset

Har du byggt ett hus någon gång? Om du har, då kommer du känna igen dig i detta inlägg. Om inte, då kommer du kanske lära dig, eller få en uppenbarelse i detta inlägg. Ämnet idag är nämligen bänkskivor i huset. Vid ett husbygge är det ju nämligen en del bänkskivor som man behöver pryda huset med. I vissa rum som t.ex. köket kanske man är villig att lägga lite mer pengar på bänkskivor, för att man spenderar en hel del tid där. Den enklaste hade givetvis varit att bara använda sig av samma typ av bänkskivor i hela huset. Det kan dock bli en dyr historia, och funkar sällan bra. tänk t.ex. att du hittar mycket snygga bänkskivor i marmor. I köket bara kanske sådana går på 50 000. Tänk då att du ska ha samma i hela huset, på kanske 3-4 ställen till. Såvida du inte har det mycket väl ställt, då funkar inte det ur ett ekonomiskt perspektiv. Det är dessutom inte alltid praktiskt att ha samma material i hela huset. I köket kan det i många fall vara grymt snyggt och praktiskt med marmor. I tvättstugan eller rent av garaget, kanske det fortfarande är lika snyggt, men det är absolut inte lika praktiskt. I badrummet kanske det också är snyggt med marmor och det funkar också bra. Men det kanske krävs lite tunnare skivor för att möblerna är byggda på annat sätt. Det är därför fördelaktigt att hitta olika typer av bänkskivor dör huset, av flera anledningar. Dels så kommer man spara en hel del pengar och det innebär med stor sannolikhet också att man kommer ha rätt material på rätt ställe. Att det är snyggt är tyvärr inte allt när det kommer till att bygga hus överlag, utan det måste också vara praktiskt i många lägen, inte bara när det kommer till bänkskivor. Det är också som syftades på med igenkänning, för gissningsvis är detta inte nyheter för erfarna husbyggare.

Lastramp gör att fler hus kan bli handikappanpassade

Idag finns det regler och bestämmelser som säger att boende måste vara till viss del anpassade för de med funktion och rörelsenedsättning. Vissa tar detta på stort allvar och anpassar fullt ut, medan vissa göra minsta möjliga för att uppfylla kraven. Vi har dock märkt att man tack vare lastramp idag ser fler och fler boenden som blir mer anpassade för funktions nedsatta helt och hållet. Med detta sagt är det inte ofta man ser en permanent lastramp just för detta ändamål, men de festa har i alla fall en portabel lastramp i hemmet som de kan använda vid behov. Det är en positiv utveckling att man inte bara ser offentliga platser som är fullt handikappanpassade, utan även privata boenden som inte bara gjort minimum. Nej, tack vare lastramp så kan fler göra det lilla extra, vilket leder till att vi har fler och fler anpassade hem. Sen är det givetvis inte enbart lastramp som gör ett hem anpassat för funktions nedsatta. Vi ser mer och mer att exempelvis toaletterna är större för att vara mer lättillgängliga för alla, och fler ytor överlag i hemmen. Detta går dock mer in på de krav som ställs vid byggnationer, vilket gör att det inte på samma sätt är ett lika tydligt val som att inkludera en lastramp i byggplanen. En sak som är positiv med att ha en lastramp portabel är ju också att man kan ha en för att göra ett helt hem anpassat för alla. Har man en fast så kan alla komma upp för en viss trappa t.ex., men inte mer än så.  Vi tycker verkligen att detta är en positiv utveckling, och något som vi hoppas fortsätter än mer framöver. Att ha ett hem som är mer handikappanpassat skadar ingen alls, men det kan hjälpa många att komma hem till dig. Sen vet man ju aldrig vad livet kommer att erbjuda, så det är ju ett extra plus att vara förberedd för allt.

Garderobsinredning i spännande material

walker

Garderobsinredning ser idag ut på ett ganska ”vanligt” sätt. Det är inte mycket som skiljer sig mellan de olika och tomma är de ganska tråkiga i utseendet, det är mer kläder som piffar upp. Det hade varit intressant att spacea till denna garderobsinredning. Tänk t.ex. en garderobsinredning i skinn. En sådan garderob hade talat för sig själv. Man hade inte behövt inreda med kläder (inte sagt att man inte ska det ändå) utan den hade kunnat stå för sig själv och ändå gjort ett bra intryck. Givetvis hade det varit lite dyrare, men det hade varit otroligt häftigt. Eller om man har gott om pengar hade man kunnat ha en garderobsinredning med guldbeläggning. Tänk att varje dag öppna/gå in i garderoben och mötas av en gyllene beläggning som bara skiner mot en och lyser upp ens dag. Om man vill ha detta men inte riktigt vill gå hela vägen till en äkta guldbeläggning kan det säkerligen också funka med mässing, det ger lite samma look. Ett annat alternativ hade varit att lägga en spegelbeläggning på inredningen. I t.ex. en walk in closet hade spegelhyllor antagligen förmedlat ett intryck av att garderoben är större än vad den egentligen är. Det vore lite häftigt med en garderobsinredning i spegelfinish just av det skälet, men också för att det antagligen set ut som man har mer kläder än vad man har egentligen. Även glas eller kristall hade varit häftiga material för garderobsinredning. Glas och kristall ger ofta ett väldigt lyxigt intryck, och är också billigare än den tidigare nämnda guldfinishen.

 

När man tänker på allt detta är det konstigt att alla garderober idag ser så lika ut. Det finns så mycket utrymme att göra något annorlunda, något roligare. Speciellt med en walk in closet, och där finns det också otroligt mycket inspiration. Många stockbilder som har testat lite, och det går att pusha mer. Likt mycket annat så hade garderober mått bra av lite ”bara fantasin sätter stopp” mentalitet.

Att tänka på när du ska bygga hus

construction-370588_1920

Det finns många saker att tänka på när det är dags att bygga hus, här nedan kommer 10 tips som kan vara bra att ha lite extra i tanken.

Vilken typ av hus ska byggas?
Hur stort ska det vara, vad för material vill man ha, vad vill man ha i huset. Det är bra att veta vad man ser framför sig när man ska bygga hus, det gör alla andra steg enklare eftersom man har en klar bild om vad det ska bli när det är färdigt.

Var ska det ligga?
Platsen är viktigt vid husbygge, det finns många saker som kan krångla till det, eller göra processen lättare. Vill man ha ett särskilt hus läge kan det t.ex. innebära att man måste dra vatten och elledningar till tomten extra.

Hur ser tomten ut?
Var tomten ligger och hur den ser ut är också viktigt. När man ska bygga hus har man möjligheten att välja om man vill ha t.ex. garage mot grannar eller om man vill sätta en balkong så att den har kvällssol. Att veta hur man vill att huset ska ligga kan göra under för husbygget.

Vilken storlek har budgeten?
Budget är den mest fundamentala frågan. Det finns hus i alla prisklasser och smaker, så att veta hur mycket det får kosta är en grundsten i bygget.

Vilken isolering ska huset ha?
Dålig isolering kan medföra många problem till huset. Fuktskador, höga värmekostnader osv. Att kanske prioritera en bra isolering i huset kan vara att föredra i längden.

Hur ska man värma upp huset?
Det finns många olika sätt att värma upp huset. När man ska bygga hus har man möjligheten att lägga en bra grund för hur man ska värma upp huset. Tänker man på det innan man byggt klart kan man spara kostnader gällande uppvärmningen i längden.

Vad är det för område?
Om du bygger det första huset i ett nytt område kan det finnas planer för området där du bygger. Det kan också vara så att det finns anledningar till att andra inte redan byggt på plasten. Att ha koll på det område där man ska bygga hus är viktigt för att det ska bli bra.

Är det värt att köpa ett nyckelfärdigt hus?
Idag finns det många hus att köpa som bara monteras upp. Dessa hus innebär att hustillverkaren gör allt och har koll på det mest i bygget. Att bygga själv kan ha fördelar men det är också mycket att tänka på.

Nålfiltsmatta Event – ett bra alternativ till den vanliga varianten

Letar du efter nålfiltsmattor så bör du se över Nålfiltsmatta Event som alternativ. Det är en av de bästa mattorna jag känner till och har fungerat bra i alla år jag använt dem. Dessa nålfiltsmattor kommer i mängder med olika färger, vilket gör att du med stor sannolikhet kommer kunna hitta en som passar ihop med resterande inredning, och naturligtvis också i olika storlekar.

Tillverkning

Om du inte vet hur Nålfiltsmatta Event eller andra nålfiltsmattor tillverkas så är du inte ensam. Det är vanligt att man vet mer om produkter och varor än hur de kom till. Enkelt sammanfattat så tillverkas en Nålfiltsmatta Event genom att fibrer pressas ihop mycket tätt. Detta arbete görs med nålar som skapar flera olika slags skikt, där av namnet nålfiltsmattor. Detta är ingenting som du gör själv utan det är redan färdigt när du köper mattan.

Nålfiltsmatta
Finns i många olika kulörer och varianter

Ingen allergi

Det var inte ovanligt att människor var allergiska mot mattor gjorda av vissa sorters tyg, och det var faktiskt så att nålfiltsmattor var en del av denna riskzon. Detta var innan materialet i mattorna utvecklades. Numera finns det ingen risk för allergisk reaktion, så du kan utan rädsla investera i en Nålfiltsmatta Event utan att riskera din hälsa.

Skötselråd

Det är heller inte svårt att sköta om din Nålfiltsmatta Event. Det räcker långt med att dammsuga den. Hur ofta du bör göra detta beror till stora delar på hur mycket människor som går på dem och på hur skitig mattan blir av det. Du bör i alla fall dammsuga den en gång i veckan, upp emot varje dag om den används flitigt. Det finns bra munstycken till dammsugaren som kan få bort smuts som vid vanlig dammsugning inte verkar sugas upp. Var försiktig med medel, verktyg och annat som inte rekommenderas för Nålfiltsmatta Event. Se också upp för väta eftersom mattor i allmänhet kan börja lukta om de blir blöta.

 

Lär dig arbeta med limfog

Limfog av ek
Bild lånad från Nissabo Limfog (nissabo.se)

Limfog är en fantastiskt användbar resurs. Människor använder sig av limfog på alla möjliga platser och till alla möjliga olika sorters arbeten. Den senaste trenden är att ha limfog i köket vilket slagit igenom i svenska hem med buller och brak.

Limfog är många träplankor som har pressats samman mycket tätt. De limmas ihop så att de inte lossnar från varandra. Det som gör limfog så fantastiskt är att det är mycket enkelt att arbeta med. Du kan enkelt själv borra, skruva eller spika i det utan problem. Detta är en av de stora anledningarna till att limfog är så populärt bland hobbysnickare. Limfog finns i många olika träsorter. Vad man förespråkar är olika, en del gillar limfog av ek medan andra föredrar björk eller furu. De olika träsorterna har olika karaktärer och egenskaper, vilket gör att de passar bra till olika saker. Alla träsorter har negativa samt positiva aspekter att se över, så läs på kring de olika alternativen innan du väljer. Det vanligaste träsorterna limfog är gjort av i Sverige är furu och gran, men många andra varianter finns för den som så önskar. När du är i affären och ska köpa limfog bör du därför ha läst på lite innan. Men du kan naturligtvis också fråga personal vad som passar bäst. Det är inte säkert att limfog heter just limfog i den affär du befinner dig i, detta eftersom det finns andra namn på produkten.

Är du en hemmasnickare så är limfog perfekt för dig. Är du nybörjare så finns det stora möjligheter att lära dig arbeta med limfog. Det är alltid smart att börja försiktigt och ta hjälp av någon som är mer bevandrad i området, men testa dig fram om det inte är så att du kan begå förödande misstag på något stort projekt du hållit på med i flera månader. Framförallt är det roligt att arbeta med limfog, så ta tid på dig och njut av arbetet.

Olika typer av solskydd

solskydd

Oavsett om du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö, i mindre städer eller på landsbygden så finns det ett stort behov av solskydd i hemmet. Solen är oftast något vi söker efter, solstrålarna är ofta något vi vill ha lysandes på oss. Men det finns undantag. Ett sådant är på natten eller på morgonen. Ett annat sådant är när det blir alldeles för varmt inomhus. Och detta har vi alla gemensamt, oavsett om du bor i Stockholm eller Göteborg eller någon annanstans. Solskydd är vi alla i behov av. Se olika typer av  här.

Det finns flera olika typer av solskydd så har sina specifika funktioner. När du ska köpa solskydd så kan det vara smart att kolla upp vilken typ som passar dig bäst innan du beger dig till affären. Eftersom solskydd inte enbart har funktionen av att skydda mot solen utan även bidrar till inredningen, skyddar mot insyn och dämpar ljud så finns här saker att tänka på.

Den klassiska rullgardinen

Det finns den klassiska rullgardinen som knappast behöver någon presentation. Rullgardinen är en perfekt mörkerläggare som används flitigt i Stockholm och resten av Sverige. I en rulle samlas gardinen perfekt ovanför fönstret och med en enkel rörelse dras den ned för att täcka igen hela fönstret. Det finns en annan mer ovanlig men ytterst användbart solskydd som heter plisségardin. Plisségardinen är en vikt gardin som har fler funktioner än rullgardinen. Här kan du släppa in lite ljus eller bara täcka nedre delen av fönstret för insyn osv. Du kanske fastnar för lamellgardinen. Lamellgardinen kanske inte har lika bra funktioner inom solskydd som rullgardinerna, men de har många fler funktioner och är framförallt mycket stilrena.

Lamellgardinen

Behöver du inte få det becksvart i rummet men vill gärna han något som ska täcka det mesta av fönstret och solljuset som annars bländar är lamellgardiner perfekt för dig. Du får dessutom en inredningsdetalj som du kommer älska, oavsett om du bor i Stockholm eller på landsbygden.

Belys hemmet rätt med spotlights

Ett hem behöver både grundbelysning, där spotlights är perfekt, och punktbelysning, där andra typer av lampor är alternativ, för att det ska både kännas hemtrevligt och kunna lysas upp i olika mängder beroende på tidpunkt och aktivitet.

Belysning är inte enbart till för att ge oss starkt ljus. Vi behöver ha olika typer av ljus, både svaga och starka, för att få en hemtrevlig känsla i våra hem. I varje rum behöver vi ha flera olika ljuskällor, naturligtvis hellre utspridda i rummet än komprimerade tillsammans. De ska också helst vara av olika sorter. Vissa ljuskällor får gärna vara starka och lysa upp en hylla, en vägg eller någon tavla. Andra kan vara en mindre lampa på någon byrå som egentligen inte ger något speciellt starkt ljus men som ändå drar blickar åt sig och är med och bidrar med känslan i hemmet.

Hus med spotlights
Hus med fräscha spotlights, även kallat spottar

Men det allra viktigaste ljuset är ändå det grundläggande ljuset. Här fungerar spotlights perfekt. De sprider ljus över hela rummet och går att tona ned och upp beroende på hur starkt ljus man vill ha. Ett starkt och spritt grundläggande ljus använder man sällan på kvällarna när man ska kolla på film, vid middagsbordet en tisdagskväll eller när det är ljust utomhus. Men när du ska storstäda en mörk måndag i december är ljuset från spotlights ditt allra bästa redskap.

Det är vanligt att man har LED i spotlights. Det kan vara lite svårt att förstå vilka lampor som passar var innan man satt sig in i det ordentligt. Egentligen är det inte svårt alls. Det finns dock lite olika dioder, det är viktigt att du använder rätt diod till just dina spotlights. Men glöm inte hur viktig det är med andra typer av lampor för inredningens skull. Även om du är nöjd med ljuset du får från dina spotlights så behöver du ha andra ljuskällor också. Varför inte en kristallkrona?

Många villaägare slarvar med vattenslang

vattenslangarNågot som varje villa behöver ha är en vattenslang. Vanligtvis används den i trädgården för att vattna men den går också att använda till allt möjligt så som att tvätta bilen och liknande. Vattenslangar finns i alla möjliga längder och kvaliteter och med flera olika funktioner. Vilken man ska satsa på när man ska köpa en ny är svårt att veta.

Hur man egentligen tar reda på svaret på sina frågor är genom att fundera över vad man söker. Hur hög kvalitet behöver egentligen din vattenslang ha? Hur mycket får vattenslangen kosta? Vad ska du använda vattenslangen till? Har du möjlighet att ta in vattenslangen till ett garage eller liknande när det blir minusgrader? Det finns många frågor som man behöver svara på innan man köper en ny vattenslang.

Vattenslangar tål inte alla olika temperaturer. Vissa är inte alls anpassade för varmt vatten och andra går sönder om vattnet fryser i slangen. Vissa vattenslangar är anpassade för det ena och andra vattenslangar är anpassade för det andra. Men är det en vanlig trädgårdsslang du letar efter så är det normalt kallt vatten du kommer använda dig av och då är det inget viktigt att fundera över.

Något som kan vara bra att fundera över när du ska köpa en ny vattenslang till din trädgård är längden på slangen. Det är ett klassiskt misstag att välja en för kort slang. Du kommer att få problem om du inte kan nå alla delar i trädgården. Det är oerhört frustrerande när man måste åka och byta slangen eftersom man glömt mäta längden man behöver. Tänk också på att olika vattenslangar tål olika högt tryck. Vill du ha extra hårt tryck i din vattenslang så får du köpa en slang som tål högt tryck. Det är tråkigt om slangen spricker på grund av högt vattentryck.

Kontorsmöbler och konferensmöbler i ditt nya hus.

Konferensmöbler

Att kunna ha möjligheten att hyra kontorsmöbler är mycket viktigt för många företag i den svenska marknaden. Speciellt användbart kan det vara för mindre företag där man inte har råd att införskaffa kontorsmöbler för egen kassa. Det kan också vara användbart att hyra kontorsmöbler om man som företag vet med sig att det enbart är under en kortare period som möblerna kommer att behövas. Vid en kortare anställning, en praktikant eller vid perioder innan flytt till annan lokal osv. Det kan också vara så att man som företag vill hyra kontorsmöbler eftersom man väntar på en leverans av nya kontorsmöbler till hela företaget.

Det finns många anledningar till att hyra kontorsmöbler. Och det är viktigt att man förstår att utan ordentliga kontorsmöbler till sina anställda så kommer det att kosta. Anställda kommer att riskera arbetsskador och arbetet de utför kommer att ta mer tid att slutföra. Dessutom kommer glädjen hos dem att minskas eftersom de varken sitter skönt eller har nya möbler att glädjas över.

När ni som företag vill hyra kontorsmöbler så är det absolut kvaliteten som är det viktigaste att tänka på. Är de ergonomiska och justerbara på olika sätt är de bra möbler. Men det går också att fundera på hur mycket utseendet har för inverkan på den effekt det har på anställda i företaget att hyra kontorsmöbler. Är saker och ting moderna, snygga och stilrena i kontorslandskapen så kommer anställda att bli mer taggade på att arbeta och känna en större arbetsglädje. Därför är det inte enbart funktionen som det bör tänkas på när man hyr möbler. Trots detta får absolut inte utseendet gå ut över funktionen, då är det mycket bättre om det råkar bli tvärt om. Hellre en ful kontorsstol som är oerhört bekväm än en riktigt snygg och modern sådan som inte går att sitta på.

Tips! Kolla hos Bombastik Attitude. Inte nog med att de hyr ut möbler, de säljer också en stor mängd olika möbler. Bombastik Attitudes sortiment innehåller bland annat konferensmöbler av hög kvalitet. Jag kan personligen intyga att deras konferensmöbler är både snygga, bekväma och hållbara.

Bestäm själv hur ditt hus ska se ut

hustillverkare

Om du ska bygga nytt hus har du säkert beställt kataloger från hustillverkare och även besökt deras hemsidor. Nästa steg är att börja välja vilken husmodell som passar er. Kanske vill ni ha en klassisk stil, öppen planlösning och stor uteplats men ni hittar inte riktigt något hus som passar er. Men detta drömhus finns!

De flesta hustillverkare har tagit fram husmodeller som du kan välja på. En del har 50, en del har fler och andra färre men detta är bara för att du enklare ska kunna se hur det ska kunna se ut. Inte hur ditt hus kommer att bli. Du kan nämligen välja och vraka nästan så mycket du vill på tillval både interiört och exteriört.

Säg att du vill ha ett hus med klassisk stil men fastnar för en planlösning där huset har en putsad fasad. Det är inga problem för detta kan du enkelt skräddarsy och se till att du får en fasad som passar era önskemål. Det svåra att välja är dock inte fasaden som du enkelt kan se hur den kommer bli, utan det svåra är själva planlösningen. Här kan du välja att ta bort väggar, flytta väggar eller att sätta in nya väggar. Du kan enkelt få ett stort rum, dela av rummet eller öppna upp och få en större umgängesyta än vad som är tänkt från början. Här kan det vara svårt att veta om det kommer bli bra, men med hjälp av en huskatalog kan ni enkelt skissa och ta fram förslag som ni kan ta med er till hustillverkaren sedan för att se vad det kan innebära.

En annan liten detalj som även gör stor skillnad är att öppna upp taket och sätta in extra takfönster för att få in mer ljus. Gör du inte dessa val från början är det svårt och dyrt att göra sedan, så ha inte för bråttom att kolla med din hustillverkare hur och vad du kommer kunna ändra. Men tänk efter före – efteråt kan det vara för sent.

En del hustillverkare är väldigt öppna med att du kan ändra och justera precis som du vill, som Anebyhus, medans andra är lite mer hårda och där du inte kan ändra exakt så som du önskar. Men hur viktig är denna valfrihet när du ändå bygger ditt hus?

Mer än visningshus

lampa

Förutom att bestämma vilken hustillverkare du ska bygga med när du besökare visningshusen kommer du få mycket mer information och tips om heminredning. Alla hus är inredda av en stylist och du kommer få mycket tips på hur just du ska ha det, eller inte ha det, i ditt nya hus.

För vad slår känslan av helt nya möbler i ett helt nytt hus? Inte mycket. Men förutom möbler, tapeter och golv så är det de små genomtänkta sakerna som oftast spelar störst roll och gör stor skillnad och jag tänker givetvis på lampor. Generellt sätt har folk för få lampor hemma vilket oftast märks på vinterhalvåret när det är mörkt i detta avlånga land.

När vi skulle köpa vårt hus började vi med att köpa in många små ljuskällor, allt från bordslampor till takkronor. Vi beställde allt från Lamp24 och det gjorde huset betydligt mysigare än tidigare..

Lördagkväll i utomhusspa

Spa

Det är lördagkväll, hela familjen är samlad. Det har börjat mörkna och ni har sett just erat favoritprogram på tv. Maten smakade gott och allt är perfekt. Sedan går ni tillsammans ut till er uteplats där ni hoppar ner i ett varmt utespa. Låter det som en dröm? Det är det, men det betyder inte att den är omöjlig!

Att köpa ett utespa är inte så dyrt som namnet kanske kan antyda. Det finns många modeller på marknaden och produkterna utvecklas hela tiden. I dagens läge får du ett högkvalitetsspa för under 40 000 kronor. Det är väldigt prisvärt!

Ett företag som säljer utespa är Uteplatsen. De har ett brett urval av utespa, uteduschar, utegolv för verandan och tillbehör med mera. Vi på husvisningar.se vill verkligen rekommendera uteplatsen. Ett seriöst företag med väldigt bra produkter.

Möjligheterna för en perfekt uteplats är oändliga. Oavsett om du bygger själv eller kallar in hantverkare så är det bara fantasin som sätter gränser. Leta inspiration på internet och sätt dig vid skissbordet. Lägg ner tid på att planera din uteplats, du vill inte sitta och ångra dig när du väl är klar! Och om du inte har tiden eller kunskapen att göra det, så finns det proffs som gärna hjälper dig!

Om du fortfarande inte är övertygad, så tycker vi du ska drömma dig bort till den där lördagkvällen med familjen. Hur ni sitter tillsammans i det varma bubblande vattnet. Kanske med nåt gott att dricka i glaset. Kan man få bättre kvalitetstid med familjen? Det är åtminstone svårslaget. Och scenariot kan bli en del av ditt liv, så snabbt som du själv tillåter!

Husutställning i Stockholm

Nybygget_1

Om du bor i Stockholm eller har vägarna förbi Arlanda måste du passa på att besöka Nybygget som ligger precis bredvid E4:an en bit utanför Stockholm. På Nybygget hittar du 15 stycken permanenta visningshus från Sveriges ledande hustillverkare.

Funderar du på att bygga ett nytt hus kommer du på Nybygget hitta massor av inspiration och idéer till ditt husbygge. Du kan enkelt jämföra husen, se vad som passar dig och hitta en hustillverkare som du vill bygga ett hus med. Förutom husvisningen kan du ta en fika, lämna in dina barn på barnpassning och även träffa representanter från de olika husföretagen.

Vill du veta mer om Nybygget besök deras hemsida.

Jönköpingskillar bakom ny husvisningssajt

Tre killar från Jönköping har lanserat webbplatsen Husvisningar.se som visar lediga hus i Sverige.
– Vi hoppas att webbplatsen kommer att underlätta för dem som vill besöka visningshus, säger Simon Wall, en av personerna bakom den nya sajten.

Husvisningar.se är en ny webbplats som visar var det finns visningshus i Sverige och när de är öppna för visning. Initiativtagarna menar att det tidigare inte har funnits någon tillräckligt bra webbplats där man oavsett hustillverkare kan se var det finns visningar i närheten.
– Vi hoppas att webbplatsen kommer att underlätta för besökare som vill besöka visningshus, säger Simon Wall i ett pressmeddelande.

Tuffa tider i branschen
Det är tuffa tider i småhusbranschen och det är viktigt för hustillverkarna att få besökare till visningshusen. Husvisningar.se hoppas kunna hjälpa till att få in mer besökare till visningshusen då det nu blir enklare att se var och när visningshusen är öppna. Något som tidigare saknats på nätet.
Det är Simon Wall, Jacob Rudenstam och Christian Engvall som skapat webbplatsen. De har tidigare erfarenheter inom husbranschen både som anställda och konsulter.

”Fantastisk informationskanal”
Killarna har en ständig diskussion med många hustillverkare och de säger sig ha fått väldigt bra respons på webbplatsen som lanserades för några veckor sedan.
– Webben är en fantastisk informationskanal och är otroligt viktig för såväl Trivselhus som vårt nya varumärke MoveHome. Husvisningar.se är det perfekta komplementet för oss att nå fler människor som går i husbyggartankar. Det är på våra husvisningar vi får chansen att visa vilken kvalitet vi står för och det är ofta där de slutliga affärerna avgörs, säger Roger Simonsson, marknadschef på Trivselhus.