Garderobsinredning i spännande material

walker

Garderobsinredning ser idag ut på ett ganska ”vanligt” sätt. Det är inte mycket som skiljer sig mellan de olika och tomma är de ganska tråkiga i utseendet, det är mer kläder som piffar upp. Det hade varit intressant att spacea till denna garderobsinredning. Tänk t.ex. en garderobsinredning i skinn. En sådan garderob hade talat för sig själv. Man hade inte behövt inreda med kläder (inte sagt att man inte ska det ändå) utan den hade kunnat stå för sig själv och ändå gjort ett bra intryck. Givetvis hade det varit lite dyrare, men det hade varit otroligt häftigt. Eller om man har gott om pengar hade man kunnat ha en garderobsinredning med guldbeläggning. Tänk att varje dag öppna/gå in i garderoben och mötas av en gyllene beläggning som bara skiner mot en och lyser upp ens dag. Om man vill ha detta men inte riktigt vill gå hela vägen till en äkta guldbeläggning kan det säkerligen också funka med mässing, det ger lite samma look. Ett annat alternativ hade varit att lägga en spegelbeläggning på inredningen. I t.ex. en walk in closet hade spegelhyllor antagligen förmedlat ett intryck av att garderoben är större än vad den egentligen är. Det vore lite häftigt med en garderobsinredning i spegelfinish just av det skälet, men också för att det antagligen set ut som man har mer kläder än vad man har egentligen. Även glas eller kristall hade varit häftiga material för garderobsinredning. Glas och kristall ger ofta ett väldigt lyxigt intryck, och är också billigare än den tidigare nämnda guldfinishen.

 

När man tänker på allt detta är det konstigt att alla garderober idag ser så lika ut. Det finns så mycket utrymme att göra något annorlunda, något roligare. Speciellt med en walk in closet, och där finns det också otroligt mycket inspiration. Många stockbilder som har testat lite, och det går att pusha mer. Likt mycket annat så hade garderober mått bra av lite ”bara fantasin sätter stopp” mentalitet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/nogaseo3/husvisningar.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399